22 December 2008

Un cadou pentru un zambet


Daca vrei sa aduci putina bucurie unui copil, daruieste-i de Craciun ce vrei tu. Mai multe informatii gasiti aici pentru ca toate cadourile vor fi adunate de Chaos_and_smiles.

Post preluat de la Chaos:
"Începând cu data de 3 ianuarie și până pe 6 ianuarie 2009 am să fiu în Ucraina, în Cernăuţi şi satele de români de prin jurul oraşului. Mergem mai mulţi băieţi si fete cu MTU intr-o actiune sociala si umanitara. MTU este o organizatie infiintata de cativa absolventi ai Institutului Teologic Penticostal din Bucuresti cu ceva ani in urma.
Nu este prima dată când facem așa ceva, este deja un obicei ca o parte din noi să meargă vara în satele respective și să facă programe cu copii, să ducă haine și să repare case.
Anul viitor vrem să mergem în ianuarie pentru că acolo marea majoritate sunt creștini ortodocsi de stil vechi și sărbătoresc Crăciunul la două săptămâni mai târziu față de noi. Vom duce haine și cadouri la copiii cu care ne intalnim vara.
Dacă vreți să ne ajutați, orice fel de ajutor e binevenit, am prefera cadourile în sine sau orice fel de lucru ce poate deveni un cadou pentru copii, jucării, cărți, haine.
O veste proastă este că nu mai sunt locuri disponibile pentru asta. Având în vedere că stăm în gazdă la o familie pe care o cunoaștem acolo. Vroia și ciops să meargă. Dacă vreți să ne ajutați scrieți-mi pe mail(chaos_and_smiles@yahoo.com) ca să facem ceva.
Practic, orice fel de cadou din București îl pot ridica până pe 30 decembrie. Transferurile prin cont se pot face oricând și asta e bine pentru că banii pe care îi primim și i-am primit deja(mulțumesc Mak și Giuly) îi vom folosi pentru a cumpăra cadourile din Suceava, orașul în care ne întâlnim pe 2 ianuarie
."

No comments:

Post a Comment

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare