31 October 2009

zen-zen

ar trebui să dorm mai mult, să citesc mai mult, să zâmbesc mai mult, să îmbrăţişez mai des, să iubesc mai mult. ar trebui să beau mai mult ceai, să fiu mai recunoscătoare, să iert mai repede, să uit mai uşor, să fiu mai fericită. ar trebui să râd mai mult, să ascult şi mai mult, să îmi pese mai puţin şi să mă întristez şi mai puţin. ar trebui să nu mai uit niciodată ce-am scris acum. şi nici voi. ar trebui să fim pur şi simplu un picuţ mai fericiţi. nu ştiu la voi cum e, dar aici e soare. în alte zile, aş fi fost tristă fără motiv. pentru fericire nu există însă motive aşa cum adesea ne întristăm fără un motiv anume. prin urmare, să fiţi fericiţi, chiar dacă la voi plouă sau bate vântul sau cineva tocmai v-a dat un motiv de supărare. cum spuneam, să zâmbim atunci când ne vine să plângem. o să fie bine.

7 comments:

  1. Eu fac toate astea. Tot ce nu faci tu, fac eu. In mod exagerat. Si nu e bine. (mai putin partea cu fericirea, desigur)

    ReplyDelete
  2. :) atunci cum nu e bine?

    ReplyDelete
  3. "dacă ai fost măcar o dată trist fără motiv,înseamnă că ai fost toată viaţa fără să o ştii"

    ReplyDelete
  4. Nu stiu cum..Insa suntem diferiti. Numai tu stii de ce ai nevoie. Imi cer scuze pentru comentariul meu pesimist.:"> Mi-a trecut acum.

    ReplyDelete
  5. @zor de zi: şi dacă ai fost fericit fără motiv?
    @Cecer: nu-i nimic, şi mie mi se întâmplă uneori să scriu posturi morocănoase, iar apoi să vreau să-mi cer iertare pentru ele. dar nu trebuie, se întâmplă să mai avem şi astfel de stări.

    ReplyDelete
  6. cu fericirea e altfel. dacă poţi să fi ferici chiar fără să ştii motivul,eşti un om norocos.

    ReplyDelete
  7. eu cred că trecem pur şi simplu de la o stare la alta. încerc să îmi menţin starea de fericire, dar nu e întotdeauna uşor, deşi ţine numai de mine.

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare