27 October 2010

coulda, shoulda, woulda

am invatat treptat, dar mai ales in ultima vreme, ca atunci cand vrei ca un lucru sa fie facut bine, trebuie sa-l faci chiar tu. sau poate nu am reusit inca sa imi dau seama cum poti organiza mai multi oameni pentru ca un proiect sa aiba succes. cred ca motivatia ta conteaza cel mai mult, dar trebuie sa stii cum sa o insufli si altora atunci cand aceasta nu exista. din punctul meu de vedere insa, e mult mai usor sa pornesti de la bun inceput cu oamenii care au aceleasi pasiuni ca si tine.

proiectul mic dejun de bucuresti este acum la jumatatea drumului pe care i l-am dorit desi nu l-am asteptat atat de curand. fara ca eu sa fi avut un plan bine stabilit, blogul a luat-o cumva inaintea mea si a ajuns intr-un punct in care trebuia sa fac mai mult, iar eu nu aveam nimic pregatit. in acest moment exista insa un program care include si continuarea acestui proiect, precum si finalizarea lui printr-o carte editata. important e sa iti propui si sa actionezi in directia respectiva. daca pana la urma lucrurile nu ies cum ti-ai dorit, inseamna pur si simplu ca nu a fost sa fie asa si ca nu trebuie sa ai regrete. alege altceva. simplu ca buna ziua, nu?

un al doilea proiect va fi pus pe hartie in zilele urmatoare si se doreste un pic cam maricel si tocmai prin acest lucru ma sperie. stiu ca va fi o activitate care o sa imi faca placere, ca este unul dintre lucrurile pe care as putea sa le fac toata viata, dar am decis sa il incep de una singura si sa imi iau ajutoare pe parcurs. toate vin din dorinta de a reusi prin fortele proprii si de a gasi o stabilitate in chiar ceea ce ma pasioneaza. profit de niste decizii care vin intr-o perioada nu tulbure, dar obositoare, in care orele de somn s-au transformat din realitate in dorinta, in care ma impart intre serviciu, cursuri si prieteni. aceste decizii se nasc din dorinta de a umple putinul timp ramas si de a face o ordine care sa imi permita sa imi traiesc viata intr-un mod cat mai sanatos, cu mese luate la timp, cu ore suficiente de somn, cu oameni frumosi si ganduri pozitive. nimeni sa nu se certe, nimeni sa nu tipe. daca e posibil? cu siguranta. si-mi doresc ca peste un an sa va pot spune: va poftesc la mine in redactie. :)

si-ntr-un fel ciudat, luna aceasta mi se pare foarte potrivita pentru noi decizii.

2 comments:

  1. foarte bine! curaj si spor maxim! te astept cu vesti noi!

    ReplyDelete
  2. multumesc, o sa revin cu vesti, sunt entuziasmata de volumul mare de munca pe care il presupun toate aceste proiecte. :)

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare