25 August 2012

de un milion de ori mai bine


fiecare zi este o concluzie, fiecare om este o lectie, fiecare gand este un pas, fiecare sentiment este o treapta. suntem lut in care sculptam singuri pana devenim cele mai frumoase statui.

sa lasi entuziasmul sa te poarte pana unde vrei si sa ametesti de placere si de dragul altora. sa nu lasi pe nimeni sa-ti rapeasca din aceasta bucurie fiindca unii oameni sunt ca niste nori de furtuna, iar cerul se insenineaza brusc dupa ce dispar din viata ta.

sa te bucuri de cine esti, cum esti, sa fii sincer cu tine si sa vrei sa devii in permanenta mai bun. sa-ti pese de ceilalti, dar intotdeauna mai mult de tine ca sa poti inota salvandu-i pe altii atunci cand corabia incepe sa se scufunde.

sa te disciplinezi si sa inveti ca-n viata exista si lucruri bune, si lucruri rele si ca e de datoria noastra ca oameni sa nu lasam trecutul sa ne faca mai rai, ci sa imbratisam prezentul pentru a deveni mai buni.

sa oferi bunatate, sinceritate si iubire in fiecare zi pana cand toate acestea vor veni din tine si te vei zari intamplator intr-o oglinda de un milion de ori mai frumos.

sa lasi viata sa curga in directia buna si sa nu-i pui piedica aducand mereu trecutul in prezent. sa ametesti de placere si de entuziasm si sa zambesti fiindca cine nu crede in cele mai puternice si frumoase sentimente nici nu se va bucura vreodata de ele, ci va privi cu neincredere si se va indoi de bucuria ta.

dar tu vei fi sincer cu tine in tot entuziasmul tau care-ti face inima sa bata mereu din ce in ce mai tare si pe care-o potolesti abia dimineata, in zece minute de liniste.

tu sa fii nebun de placere si sa iubesti viata si sa iubesti sa cresti. iubeste si creste.

No comments:

Post a Comment

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare