11 December 2013

change


play this first: http://hypem.com/track/1gaan

sa dansezi la infinit, pe varfuri, alteori sa pasesti apasat, cu toata talpa. sa-ti impingi palmele pe podea, sa sari atingand numai cu varful degetelor dalele de piatra. sa dansezi dincolo de griji, dincolo de realitate, dincolo de lume. sa te rastorni, sa te ridici in aer ca si cum intregul tau corp ar exista numai pe jumatate, sa fii liber ca si cum inima ta nu a fost niciodata plina decat de iubire.

sa inchizi ochii si sa simti ca poti ajunge deasupra tuturor cladirilor din oras si sa le vezi acoperisurile care ascund oameni asezati cuminti la masa si cu capul in maini. sa le zambesti, asa invizibil, si sa le spui ca o sa fie bine.

sa dansezi ore in sir, la nesfarsit sau macar o data pe zi, sa te desprinzi de ce e lumesc si sa mergi pe varfuri in vreme ce esti doar inima impreuna cu toate inimile din lume. sa fii muzica atunci cand te inalti, sa nu fii nimic altceva decat ceea ce ai stiut ca poti sa fii si ce ti-ai dorit sa devii, dar nu ai avut curajul.

sa crezi ca poti si atunci sa te ridici in aer, sa inchizi ochii si sa plutesti. si sa-ti zambesti pana cand nu mai ramane din tine decat un zambet urias care sa-ti straluceasca intotdeauna in ochi. si sa continui sa dansezi chiar si atunci cand trotuarele se umplu de apa si cand pare sa ploua la nesfarsit. sa lasi acelasi cantec sa se auda, sa inchizi din nou ochii si sa-ti spui singur ca o sa fie bine.

iar dansul acesta nesfarsit ii va face si pe oamenii din jur sa prinda curaj, sa se inalte pe varfuri si sa vada dincolo de fereastra. pe cer e un om care danseaza, se rastoarna, se rasuceste in aer si zambeste unei lumi intregi. la infinit.

No comments:

Post a Comment

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare