13 March 2014

what really kills us



Drumul pe care il alegem pentru noi o sa fie construit tot de noi insine. Sa asteptam de la alti oameni ceea ce putem face singuri inseamna sa ne incetinim singuri ritmul. Sa dam gres o data, de doua ori, de zece ori, e cat se poate de important pentru ca doar asa putem merge mai departe. Dar trebuie sa incercam, sa evoluam, sa avem incredere ca ceea ce simtim ne reprezinta cu adevarat si ca in armonie cu gandurile noastre ne sunt si deciziile.

O sa dam peste oameni care vor dori sa ne prescrie retete si, fara nicio urma de indoiala, iti vor arunca in fata convingerea lor ca stiu ce e mai bine pentru tine. Tine cu dintii de lucrurile in care crezi si fa cum stii mai bine. E mai important sa gresesti de unul singur decat sa ajungi pe un cu totul alt drum fiindca ai crezut ca alti oameni stiu mai bine fiindca au mai multa experienta sau fiindca se pricep la cuvinte.

Adevarul e ca tu stii ce mai bine. Crede in propriul tau adevar si invata sa-l vizualizezi cat mai bine. Intareste-ti convingerile, incapataneaza-te, daca vrei, supara-te. Nu risca sa ajungi o victima a unor opinii care incearca sa te convinga ca actionezi gresit.

Enerveaza-te, ia lucrurile personal, incapataneaza-te si mergi mai departe.

No comments:

Post a Comment

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare