15 July 2014

“Happiness for a reason is just another form of misery because the reason can be taken away from us at any time.” ― Deepak Chopra




Hraneste-te numai cu sentimente frumoase. Creste-le in tine din ce in ce mai mult. Ofera-ti cea mai mare iubire de care simti ca esti capabil. Uita de ego. Intelege raul pe care il produce in noi egoul. Invata sa ramai doar tu cu tine. Apoi o sa simti ca plutesti, nu ca pasesti. Nu renunta. Nu e un drum cu destinatie precisa, ci o calatorie.
Invata sa mergi dincolo de ceea ce crezi ca e o limita pentru tine. Indrazneste. Fa lucrurile de care te temi. Nu te opri atunci cand unele nu se intampla. Continua. Nu renunta sa ai idei, nu renunta la creativitate, nu renunta sa te dezvolti ca om.
Incearca lucruri noi. Fii ordonat. Casa e oglinda sufletului si, recunosc, mi-e casa pe trei sferturi ordonata, cum mi-e si mintea. Dar se schimba, evolueaza, impreuna cu mine. E alba si va fi si mai alba. Bate vantul prin perdele noi, pasesc desculta si cu indrazneala, in pasi de dans, cu gandul ca s-au petrecut si se petrec cele mai frumoase lucruri din aceasta vara. Si suntem de-abia la jumatate.
Ce-mi trebuie? Sanatate. Liniste. Fericire. Recunostinta. Sinceritate. Fata de mine si fata de ceilalti. Incredere. Dezvoltare continua.
Dar cand esti sanatos, le faci pe toate.

Zambesc cu recunostinta.

No comments:

Post a Comment

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare